dijous, 25 de juliol del 2013

FEINA PER A AQUEST ESTIU:

1. Fes 10 redaccions al teu blog, acompanyades d'imatges i amb un mínim de 200 paraules cada una, sobre els següents temes:



  l'amistat, l'amor, l'adolescència, la desigualtat social, la felicitat, la tristesa, la por a la solitut, el racisme, la crisi i la darrera de tema lliure.




La Felicitat!

La felicitat és un estat suprem que sol ser el desig de la majoria de la gent. Però assolir aquesta plena felicitat pot ser fàcil o difícil segons les prioritats de cada persona. Aquestes prioritats venen determinades per criteris sociodemogràfics com ara l'edat o el sexe. Pel que fa a un adolescent, es considera que està en plena felicitat si manté un bon estat familiar, té bones relacions d'amistat i fins i tot es té en compte l'amor. Però cal afegir que molta gent necessita complementar la seva felicitat amb un enriquiment cultural que els fa ser encara més feliços que els altres. En el cas d'un adult, la felicitat variaria segons l'estil de vida, per exemple, la plena felicitat d'un hippie podria ser aconseguir la màxima tranquil·litat, però per altres ho seria una família. Jo crec que la majoria de nosaltres som molt exigents al determinar la nostra felicitat. Sí, si hem considero una persona feliç, encara que hi hagi dies en que només penso si hi haurà algú més infeliç que jo, aquests són només dies dolents, però crec que tots nosaltres som molt afortunats de la vida que tenim i si no som feliços, ho hem de ser.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada