dilluns, 15 de juliol del 2013

FEINA PER A AQUEST ESTIU:

1. Fes 10 redaccions al teu blog, acompanyades d'imatges i amb un mínim de 200 paraules cada una, sobre els següents temes:

  l'amistat, l'amor, l'adolescència, la desigualtat social, la felicitat, la tristesa, la por a la solitut, el racisme, la crisi i la darrera de tema lliure.

L'amor

L'amor, és un sentiment que neix expontaneamente des del cor de cada persona cap altra.El amor neix entre dues persones, ja sigui de pare a fill, de mare a fill, entre germans, entre amics, entre un home i una dona ... i de diferents formas.Hablare una mica de l'amor entre pare he fill; aquest amor neix per al fill, des l primer dia del seu naixement i es perllonga al llarg de tota la seva vida. cada dia que passa per al fill, és un apreder i d'aquesta tasca s'encarrega el pare en la seva gran majoria, ja que el pare és l'exemple que el fill va a seguir i la millor manera perquè un pare pugui arribar al seu fill és amb amor. Igual és el fill amb el pare que dia a dia li demustra seu amor respectant, obeint ... i sobretot donant-li el lloc de pare que li correspon
De la mateixa manera és l'amor de mare amb el fill, només que mes profund ja que la mare el porta al ventre durant nou mesos, el porta al món amb dolor i li dóna el pit després de néixer. En moltes oportunitats ha entre els pares enveges per la preferència dels fills cap al pare o la mare però no hi ha per pensar així, millor pensem com Marco Tulio Ciceró que ens deia que ningú qui confia en si, enveja la virtut de l'altre. Parlem ara una mica de l'amor entre germans, en aquest tipus d'amor ens preguntarem serà igual que l'amor d'amic? . Si bendria fer igual només que més gran ja que aquest amic que és el teu germà, és un amic que ho tens des que tens ús de rao, sempre ho has tingut i sempre ho tindràs.
L'amor de germans molt s'enfoca en el que és la correccion Per què?. Per que els germans grans són els que ajuden els pares amb la formació dels fills, això genera moltes vegades que es confonguin els hemanos menors i es preguntin el meu germà gran em vol? O no em vol? Per això totes les persones hauríem de entendre ue el que estima corregeix pel bé de l'altre i si no ens agrada que ens corregeixin llavors ens perjudiquem nosaltres mateixos com va dir Manuel de Epictet si no ets feliç el culpable ets tu.
Fem una comparació entre l'amor d'amics i l'amor de parella:

Per a aquesta conparacion ens basarem en el que va dir Aurore Dupin "l'amor sense admiració només és amistat. En comenzandoi per la ja esmentat, realment és cioerto el que estima a una altra persona l'admira i de l'admiració neixen els detalls i de hi part el enamorar a una altra persona, per altra banda l'amistat és una cosa més superficial només veu l'exterior i no interioritza només li intereza estar una estona amb aquesta persona però no ho veu com una cosa futur.

L'amor de parella també té les seves coses desagradables com ara:

· El enamorar-se i no ser correspost.
· El enamorar-se i ser enganyat.
· L'ésser utilitzat per l'altra persona.
· El enamorar de la persona equivocada.

Un gran problema és que moltes vegades el plaer es confon amb l'amor una refleccion per això és el pensament que ens va deixar Siddharta Gautama que no diu que el plaer és brebe amb un llampec, llavors per a desitjar els plaers?
El meu punt vista és que sempre l'amor és recíproc en tots els casos però tot parteix d'estimar-nos a nosaltres mateixos, si ens estimem, si no ens estimem a nosaltres mateixos menys podrem donar amor i si no donem amor ningú ens va a estimar .
En conclucion puc dir que l'amor és un tema infinit i important en la vida de cadascú per això és important estimar i ser estimats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada