dilluns, 28 de gener del 2013


La Revolució Industrial


                                   

          Respon les següents preguntes:

         1. On i quan es va produir la Revolució Industrial?

         2. Revolució demogràfica. Explica el que és.

         3. Cerca informació sobre la indústria tèxtil, en els seus inicis, i la siderúrgia.

1) La Revolució Industrial designa un conjunt de canvis econòmics (capitalisme), socials (ordre burgès) i tecnològics que es van produir inicialment a la Gran Bretanya en la segona meitat del segle XVIII. Els avenços tècnics —sobretot la màquina de vapor—, l'explosió demogràfica que s'inicià a partir del 1750 i els canvis que s'aplicaren a l'agricultura menaren a una revolució en l'àmbit de la indústria, que encapçalaren els sectors del tèxtil, el carbó i el ferro.

2)  Revolucion demografica a mediados del siglo 18 la poblacion europea inicio la revolucion demografica q consiste en crecimiento de poblacion. la poblacion pasode 140 millonesde habitantes en 1750 a 187 millones en 1800 y 266 millones en 1850 . en gran bretaña este crecimiento fue mayor ya que su poblacion se duplico a lo largo del siglo 18. las causas de esto fueron el progreso d la higiene , la medicina y la disminucion d mortaalidad q conllevo a un aumento de esperanza de vida q paso de 38 a 50 entre finales del siglo 18 y finales del 19.

3) La indústria tèxtil és el sector de l'economia dedicat a la producció de robatelafilfibra i productes relacionats. Encara que des del punt de vista tècnic és un sector diferent, en les estadístiques econòmiques se sol incloure la indústria del calçat com a part de la indústria tèxtil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada