diumenge, 14 d’octubre del 2012


Un conte de nins per a fer reflexionar els adults. Resumeix el conte en quatre línies.

R: Un nen tenia un ocell en una gàbia, es va canviar i es netegen les aus cada dia, el nen es sentirà el dolor de l'ocell atrapat en una gàbia, i s'obre la porta perquè l'au voe.Pero no sap l'ocell volar durant tants anys va ser detingut i retornat a la gàbia i va dir que prefereix la seva vida per sempre.

Qui és el protagonista principal? Què li passa? 

R: El personatge principal i l'ocell que estava atrapat a la gàbia. Resulta que des de fa molts anys atrapat a la gàbia de l'ocell no volador saber més.

 L'ocell simbolitza la llibertat. Un ocell engabiat també? Per què? 


R: No, perquè l'Ocell no pot deixar tancat, tens que deixar que l'Ocell  sentir l'aire a la cara, explorar el mitjà de la naturalesa

És normal que l'ocell no vulgui la llibertat? Hauria estat millor no tancar-lo mai? Creus que aquesta por a la lliberat també es té al món dels sers humans? Justifica la teva resposta.

R: Bé, no és normal, l'animal creat més sentiments pel noi, pel que va optar per negar la llibertat, també perquè era ben tractat.

I era millor no tancar mai més si triem bé, no es pot fer res. Si l'animal volia quedar-se, quedar.

Sí, perquè la gent s'atura en els éssers humans no van ser creats per romandre tancat, vam ser creats a seguir els nostres camins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada