dimecres, 17 d’abril del 2013

Informatica: Laura Agost                             Alumnes: Aaron Heredia, Maikon Fernandes Gobetti




Treball D'Informatica


AMPLITUD:

 En física, l'amplitud és la magnitud del canvi d'un sistema oscil·lant a cada oscil·lació, indica el valor de l'amplada de l'oscil·lació en relació al seu valor mig. A la mecànica quàntica seria un vector format per un mòdul i una fase que seria representat per un nombre complex. Per exemple, les ones sonores són oscil·lacions a l'aire i les seves amplituds corresponen a la quantitat de pressió sonora que exerceix cada vibració en el medi elàstic (l'aire).

INTENSITAT:

La intensitat sonora es defineix com la quantitat d'energia sonora (potència acústica) que travessa per segon una superfície. La intensitat depèn de l'amplitud de l'ona, perquè quant major siga l'amplitud de l'ona, major és la quantitat d'energia (potència acústica) que genera i, per tant, major és la intensitat del so. La intensitat del so que es percep subjectivament que és el que es denomina sonoritat i permet ordenar sons en una escala del més fort al més dèbil.

TO:

és la distància (interval) entre dues notes naturals consecutives a excepció de l'interval de semitò (mig to) que es forma entre Mi-Fa i Si-Do.

TIMBRE:

El timbre musical és un dels quatre atributs del so a més del to o altura, de la durada i de la intensitat o volum. Ens permet distingir dos o més sons que tinguin el mateix to, la mateixa durada i la mateixa intensitat. El timbre és conferit a un so en virtut de la diferent quantitat i intensitat dels harmònics que el componen així com de la forma de l'ona, i en concret l'atac, la caiguda i la ressonància.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada