dijous, 21 de març del 2013

La fantàstica primavera... Ha arribat!







                   1. Ha començat la PRIMAVERA! Cerca imatges que la representin i explica les diferents estacions de l'any. Quina és l'estació que més t'agrada? Per què?






















Primavera: La primavera és una de les quatre estacions de les zones temperades. També s'anomena primavera d'estiu en contraposició a la primavera d'hivern o tardor.

L'Estiu: L'estiu és una de les quatre estacions de les zones temperades. Astronòmicament, comença amb el solstici d'estiu (al voltant del 21 de juny en l'hemisferi nord i el 21 de desembre en el hemisferi sud ), i acaba amb l'equinocci de tardor (al voltant del 21 de setembre en l'hemisferi nord i el 21 de març en l'hemisferi sud ).

Tardor: La tardor, rerevera, primavera d'hivern, santmiquelada (santamiquelada) o més poèticament autumne és una de les quatre estacions de les zones temperades. Astronòmicament, comença amb l'equinocci de tardor (entre el 22 i el 23 de setembre en l'hemisferi nord i el 20 i el 21 de març en l'hemisferi sud), i acaba amb el solstici d'hivern (al voltant del 21 de desembre en l'hemisferi nord i el 21 de juny en l'hemisferi sud). No obstant això, a vegades és considerat com els mesos sencers de setembre, octubre i novembre en l'hemisferi nord i març, abril i maig en l'hemisferi sud.

l'Hivern: 'hivern és una de les quatre estacions de les zones temperades. Astronòmicament, comença amb el solstici d'hivern (al voltant del 21 de desembre en l'hemisferi nord i el 21 de juny en l'hemisferi sud ), i acaba amb l'equinocci de primavera (al voltant del 21 de març en l'hemisferi nord i el 21 de setembre en l'hemisferi sud).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada